Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Blog

floor gumilap Tökéletes burkolatot szeretnél? A ReFlex Floor gumilap garantált megoldást jelent számos területen otthonodban, hiszen tartós kialakításának köszönhetően kül-, és beltéren egyaránt használható.

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Natali Deák

Előfordul, hogy akármennyire is motiváltak vagyunk, nem igazán esik jól elmenni az edzőterembe, de az edzést mégsem szeretnénk kihagyni. Ilyen esetekben jól jöhet egy otthon kialakított edzőterem vagy helyhiány esetében edzősarok, ahol az otthon kényelméből nem kell kimozdulni.

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Natali Deák

  Pozitív vásárlói visszajelzés érkezett.

 

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gothár Fanni

A jászberényi Electrolux porszívógyártól 2013 tavaszán érkezett a megkeresés cégünkhöz, hogy szeretnének gumiőrleményes lapokból készült álláskönnyítő burkolatot telepíteni üzemükbe. Az akkor még csak néhány éve üzemelő gumilap gyárunknak nagy megtiszteltetés volt a megkeresés, különösen annak fényében, hogy egészen addig nem rendelkeztünk semmilyen referenciával álláskönnyítő burkolatok területén.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Domokos Attila

A ReFlex álláskönnyítő gumiszőnyeg Magyarország talán legnagyobb munkaegészségügyi szaktekintélye, Dr. Bíró Barnabás által került bevizsgálásra és értékelésre a közelmúltban, amit ezúton szeretnénk közzétenni.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Akik jártak mostanában a svéd kék-sárga lakberendezési áruházban, biztosan tapasztalták, hogy a játszóházban nagy munkálatok zajlottak. Az áruház éppen 27 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Az IKEA játszóház mind a gyermekek, mind a felnőttek között hamar népszerű lett, hiszen, amíg a gyerekek felszabadultan játszanak a játszóházban, addig szüleik felszabadultan vásárolhatnak az üzletben.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Szeptember elején új multifunkciós sportpályával gazdagodott Budapest XIV. kerülete. Nyár végén a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú művészeti Iskola udvarán készítettünk egy 170 m2-es sportpályát

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Röviden fontosnak tartok érinteni egy témát, ami a játszóterek biztonsága szempontjából kritikus lehet. Az alábbi képen látható gumilapokat azelőtt vásároltuk, mielőtt még elkezdtük volna a saját gyártású ReFlex gumilapok kifejlesztését.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

2011-ben Magyarországon építette meg iker adatközpontját a belga KBC csoport. A K&H bank tulajdonosaként is ismert pénzügyi óriás az egyik épületet Törökbálinton, a másikat Baracskán helyezte üzembe. Ezekben hatalmas termekben, hosszú sorokban dolgoznak az egyenként egy-egy családi autó árát kitevő számítógépek, melyek milliók banki ügyeit bonyolítják. A gépek, és különösen az adatok védelme érdekében maximálisan indokolt az elővigyázatosság. A lapostetős épület padlásterében speciális – és nagyon drága – nedvességérzékelő kábelek futnak, amik a beázás legkisebb jelére is azonnal riasztják a műszaki szakembereket.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Mi az a rekortán burkolat?

2016. 03. 20. 0:00

Aki valaha is kicsit kapcsolatban került az atlétika világával, az bizonyára hallotta már a rekortán kifejezést. Azt tudjuk, hogy az atléták sokkal jobban szeretik, mint a salakot, és úgy tűnik, jobb eredmények is születnek rajta – bár ez a sportolók felkészültségétől azóta sem lett független. De mi is pontosan ez a titokzatos hangzású anyag, ami a kezdeti salakvörös szín mellett ma már zöld, fekete, szivárványszínű, sőt kék is, mint azon az emlékezetes pályán a Berlini Olimpiai Stadionban, ahol 2009-ben Usain Bolt 9,58 másodperces idővel beállította az azóta is érvényes világrekordot 100 m síkfutásban.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu