Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Blog

Formabontó formába hozás

2024. 02. 29. 15:22

Olvasd el cikkünket, amelyben arra ösztönzünk, hogy tavaszra formába hozd magadat! Ismertetjük az egészséges táplálkozás, testi-lelki harmónia és az otthoni edzés jelentőségét, akár saját edzősarok kialakításával. 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli

Az XXL ajánlatok az intelligens megtakarítás művészetét kínálják - lehetővé téve, hogy kevesebb pénzért többet kapj! Nem csupán a termékek mennyiségéről szólnak, hanem az egységár kedvezőbbé válásáról is. Legyen szó otthoni, kerti vagy szabadidős projektekről, az XXL méretű csomagok segítenek gazdaságosan vásárolni, miközben időt és pénzt takarítasz meg a legjobb minőségű termékekkel. 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli

Tudod, hogy mire kell odafigyelni játszótorony vásárlás előtt? Faanyag, festés, ütéscsillapitás, rögzítés... és még sok mindennek utána kell járni, mielőtt játszótér rendelésbe kezdünk! Ha szeretnél minden fontos információt megtudni, olvasd el cikkünket!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Domokos Orsolya

floor gumilap Tökéletes burkolatot szeretnél? A ReFlex Floor gumilap garantált megoldást jelent számos területen otthonodban, hiszen tartós kialakításának köszönhetően kül-, és beltéren egyaránt használható.

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Natali Deák

Előfordul, hogy akármennyire is motiváltak vagyunk, nem igazán esik jól elmenni az edzőterembe, de az edzést mégsem szeretnénk kihagyni. Ilyen esetekben jól jöhet egy otthon kialakított edzőterem vagy helyhiány esetében edzősarok, ahol az otthon kényelméből nem kell kimozdulni.

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Natali Deák

  Pozitív vásárlói visszajelzés érkezett.

 

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gothár Fanni

A jászberényi Electrolux porszívógyártól 2013 tavaszán érkezett a megkeresés cégünkhöz, hogy szeretnének gumiőrleményes lapokból készült álláskönnyítő burkolatot telepíteni üzemükbe. Az akkor még csak néhány éve üzemelő gumilap gyárunknak nagy megtiszteltetés volt a megkeresés, különösen annak fényében, hogy egészen addig nem rendelkeztünk semmilyen referenciával álláskönnyítő burkolatok területén.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Domokos Attila

A ReFlex álláskönnyítő gumiszőnyeg Magyarország talán legnagyobb munkaegészségügyi szaktekintélye, Dr. Bíró Barnabás által került bevizsgálásra és értékelésre a közelmúltban, amit ezúton szeretnénk közzétenni.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Akik jártak mostanában a svéd kék-sárga lakberendezési áruházban, biztosan tapasztalták, hogy a játszóházban nagy munkálatok zajlottak. Az áruház éppen 27 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Az IKEA játszóház mind a gyermekek, mind a felnőttek között hamar népszerű lett, hiszen, amíg a gyerekek felszabadultan játszanak a játszóházban, addig szüleik felszabadultan vásárolhatnak az üzletben.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Szeptember elején új multifunkciós sportpályával gazdagodott Budapest XIV. kerülete. Nyár végén a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú művészeti Iskola udvarán készítettünk egy 170 m2-es sportpályát

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu