Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Blog

A jászberényi Electrolux porszívógyártól 2013 tavaszán érkezett a megkeresés cégünkhöz, hogy szeretnének gumiőrleményes lapokból készült álláskönnyítő burkolatot telepíteni üzemükbe. Az akkor még csak néhány éve üzemelő gumilap gyárunknak nagy megtiszteltetés volt a megkeresés, különösen annak fényében, hogy egészen addig nem rendelkeztünk semmilyen referenciával álláskönnyítő burkolatok területén.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Domokos Attila

A ReFlex álláskönnyítő gumiszőnyeg Magyarország talán legnagyobb munkaegészségügyi szaktekintélye, Dr. Bíró Barnabás által került bevizsgálásra és értékelésre a közelmúltban, amit ezúton szeretnénk közzétenni.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Akik jártak mostanában a svéd kék-sárga lakberendezési áruházban, biztosan tapasztalták, hogy a játszóházban nagy munkálatok zajlottak. Az áruház éppen 27 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Az IKEA játszóház mind a gyermekek, mind a felnőttek között hamar népszerű lett, hiszen, amíg a gyerekek felszabadultan játszanak a játszóházban, addig szüleik felszabadultan vásárolhatnak az üzletben.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Szeptember elején új multifunkciós sportpályával gazdagodott Budapest XIV. kerülete. Nyár végén a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú művészeti Iskola udvarán készítettünk egy 170 m2-es sportpályát

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Röviden fontosnak tartok érinteni egy témát, ami a játszóterek biztonsága szempontjából kritikus lehet. Az alábbi képen látható gumilapokat azelőtt vásároltuk, mielőtt még elkezdtük volna a saját gyártású ReFlex gumilapok kifejlesztését.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

2011-ben Magyarországon építette meg iker adatközpontját a belga KBC csoport. A K&H bank tulajdonosaként is ismert pénzügyi óriás az egyik épületet Törökbálinton, a másikat Baracskán helyezte üzembe. Ezekben hatalmas termekben, hosszú sorokban dolgoznak az egyenként egy-egy családi autó árát kitevő számítógépek, melyek milliók banki ügyeit bonyolítják. A gépek, és különösen az adatok védelme érdekében maximálisan indokolt az elővigyázatosság. A lapostetős épület padlásterében speciális – és nagyon drága – nedvességérzékelő kábelek futnak, amik a beázás legkisebb jelére is azonnal riasztják a műszaki szakembereket.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Mi az a rekortán burkolat?

2016. 03. 20. 0:00

Aki valaha is kicsit kapcsolatban került az atlétika világával, az bizonyára hallotta már a rekortán kifejezést. Azt tudjuk, hogy az atléták sokkal jobban szeretik, mint a salakot, és úgy tűnik, jobb eredmények is születnek rajta – bár ez a sportolók felkészültségétől azóta sem lett független. De mi is pontosan ez a titokzatos hangzású anyag, ami a kezdeti salakvörös szín mellett ma már zöld, fekete, szivárványszínű, sőt kék is, mint azon az emlékezetes pályán a Berlini Olimpiai Stadionban, ahol 2009-ben Usain Bolt 9,58 másodperces idővel beállította az azóta is érvényes világrekordot 100 m síkfutásban.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

A gumiburkolatok ütéscsillapító (esésvédő) tulajdonságát az ún. kritikus esésmagassággal adják meg. Ezt az értéket laboratóriumi vizsgálatok során állapítják meg, az MSZ EN 1177-es szabvány előírásainak megfelelően. Ennek során azt modellezik, hogy a gyermekek fejsérülésének kockázata egy adott gumilapnál milyen magasság alatt csökken egy bizonyos szint alá.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

A székesfehérvári Volán Fehérvár Öttusa SC is csatlakozott azokhoz, akik az EquiFlex istállópadlót választották lovardáik fejlesztéséhez. Fehérváron a patamosó mellett – öttusa központról lévén szó – a lőállásokat is gumiburkolatot kaptak, valamint a lovak birtokba vehették az új, telített fenyőből készült karámokat is, melyet szintén cégünk szállított. Az öttusa központ megújításának köszönhetően Székesfehérvár továbbra is a sportág fellegvára lehet.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Helyszín, időpont: Téba Lovastanya, Salgótarján, 2014.

Megrendelő: Koren Csaba, lovas oktató, fogathajtó, a Nógrád Megyei Lovassport Szövetség vezetőségi tagja

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu