Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Blog

Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb belátásgátló megoldásokat a teraszodra, hogy visszaszerezd a privát szférádat. Megismerkedhetsz a nádszövettel és a belátásgátló műanyag náddal, amelyek mindkét esetben stílusos és hatékony védelmet nyújtanak a kíváncsi szemekkel szemben. A természetes nádszövet könnyen kezelhető és autentikus hangulatot ad, míg a műanyag nád tartós és minimalizálja a karbantartást. Végül összehasonlítjuk a két megoldást, hogy segítsünk neked a legmegfelelőbb belátásgátló kiválasztásában.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

Játszótéri kisokos

2023. 05. 17. 14:20

Ebben a blogbejegyzésben összeírtunk pár hasznos kifejezést, ami segíthet megérteni a játszótereknél előforduló leírásokat. Így talán számodra is könnyebb lesz megtalálni a tökéletes kerti játszótornyot!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

Tudod, hogy mire kell odafigyelni játszótorony vásárlás előtt? Faanyag, festés, ütéscsillapitás, rögzítés... és még sok mindennek utána kell járni, mielőtt játszótér rendelésbe kezdünk! Ha szeretnél minden fontos információt megtudni, olvasd el cikkünket!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Domokos Orsolya

Tudod honnan ered a puzzle? Van ötleted, hogy egyáltalán miért jó kirakózni, és kinek is való tulajdonképpen? 
Ebben a cikkben olvashatsz egy kis összeállítást arról, hogy miért is olyan nagyszerű játék a puzzle!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

floor gumilap Tökéletes burkolatot szeretnél? A ReFlex Floor gumilap garantált megoldást jelent számos területen otthonodban, hiszen tartós kialakításának köszönhetően kül-, és beltéren egyaránt használható.

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Natali Deák

Előfordul, hogy akármennyire is motiváltak vagyunk, nem igazán esik jól elmenni az edzőterembe, de az edzést mégsem szeretnénk kihagyni. Ilyen esetekben jól jöhet egy otthon kialakított edzőterem vagy helyhiány esetében edzősarok, ahol az otthon kényelméből nem kell kimozdulni.

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Natali Deák

  Pozitív vásárlói visszajelzés érkezett.

 

 

 

 

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gothár Fanni

A jászberényi Electrolux porszívógyártól 2013 tavaszán érkezett a megkeresés cégünkhöz, hogy szeretnének gumiőrleményes lapokból készült álláskönnyítő burkolatot telepíteni üzemükbe. Az akkor még csak néhány éve üzemelő gumilap gyárunknak nagy megtiszteltetés volt a megkeresés, különösen annak fényében, hogy egészen addig nem rendelkeztünk semmilyen referenciával álláskönnyítő burkolatok területén.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Domokos Attila

A ReFlex álláskönnyítő gumiszőnyeg Magyarország talán legnagyobb munkaegészségügyi szaktekintélye, Dr. Bíró Barnabás által került bevizsgálásra és értékelésre a közelmúltban, amit ezúton szeretnénk közzétenni.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu

Akik jártak mostanában a svéd kék-sárga lakberendezési áruházban, biztosan tapasztalták, hogy a játszóházban nagy munkálatok zajlottak. Az áruház éppen 27 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Az IKEA játszóház mind a gyermekek, mind a felnőttek között hamar népszerű lett, hiszen, amíg a gyerekek felszabadultan játszanak a játszóházban, addig szüleik felszabadultan vásárolhatnak az üzletben.

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Gumitégla.hu