Ahhoz, hogy az otthon kialakított edzőterem valóban betöltse a hivatott funkcióját, figyelembe kell venni néhány tényezőt.

   Az egyik legfontosabb, hogy elegendő helyed legyen a mozgáshoz. A szükséges hely nagysága függ attól, hogy milyen típusú edzést végzel (erősítés, kardió, stb) Akár van külön helyiség az edzéshez, akár a szoba esik sarkát nevezed ki, ügyelj arra, hogy jól érezd magad, meglegyen a motiváció.

fitness gumilap1

   Amennyiben megtaláltad a tökéletes helyet otthonodban, érdemes gondoskodni a megfelelő felületről is, hiszen nem mindegy milyen talajon végzed a gyakorlatokat.

Legtöbben a gumiburkolatot részesítik előnyben. A gumiburkolatok kedvező áruk miatt ma már nem csak a profik számára elérhető, hanem egyre többen választják otthoni edzőterem kialakításához is.

   Rugalmas felületüknek köszönhetően kényelmesen végezhetők rajta a feladatok. A ReFlex Fitness termékcsalád két csoportját ajánljuk figyelmedbe: gumilemez tekercselve vagy gumilapok. A ReFlex Fitness termékekkel nagyban növelheted az otthoni edzés kényelmét.

A gumiburkolat számos előnyét élvezheted edzés közben:

  • A rugalmas felületnek köszönhetően kíméli az ízületeket
  • biztonságos, csúszásmentes gumifelülettel rendelkezik
  • megfelelően csillapítja az ugrások vagy akár a leeső súlyok zaját és rezgését is
  • időjárásálló kivitel, így akár kültéren, teraszon és erkélyen is használható
  • mindemellett tartós, ellenáll a nagy súlyoknak

ReFlex Fitness gumilapok:

   Széles méret és színválaszék közül választhatsz. Termékeink közt vastagság, szélesség és hosszúság alapján tudsz válogatni, emellett pedig 4 színvariáció áll rendelkezésedre: vörös, zöld, fekete, valamint 2 és 3 cm-es fitness lapoknál új, szürke színnel is találkozhatsz.

Egy gyors áttekintés az egyes gumilap típusokhoz:

fitness gumilap2

Cégünk konditermek számára is értékesít gumilapokat, valamint egyéni kérésre a salgótarjáni polgármester, Fekete László, az “Erőember” részére speciális vastagságú gumilap is készült.

   Amennyiben összeilleszthető terméket szeretnél vásárolni, tekintsd meg a ReFlex Fitness Puzzle termékcsaládot ide kattintva.

A Puzzle gumilapok 2 színben elérhetők, 50x50 cm-es kivitelben, vastagságban pedig 0,5*, 1 és 2 cm-t közül válaszhatnak a vásárlók. (A *0,5 cm vastagságú gumilap kifutó termék, csak a készlet erejéig elérhető)

puzzle fitness gumilap

ReFlex Fitness gumilemez:

   A ReFlex Fitness gumilemezek mindenki számára hasznos kellék edzéshez, tornához, egyéb sport tevékenységhez, akár otthoni vagy csoportos gyakorlatokhoz aerobik és crossfit termekbe, súlyemelő és konditermekbe egyaránt.
Előnye, hogy:

  • könnyen használható, nagy felületet gyorsan le lehet burkolni
  • jól tárolható, edzés után keskeny hengerré alakítható
  • nem foglal sok helyet
  • rugalmas, biztonságos, csúszásmentes
  • ragasztással könnyen rögzíthetők, melyhez a ragasztók itt találhatók

A gumilemezeket fekete, valamint fekete-vörös granulátummal kevert színben értékesítjük. A tekercsek 1m x 5m-esek, vastagságban pedig 6, 8, 10 mm-es verziók közül válogathatnak az érdeklődők. A termékeket itt tekintheted meg.

gumilemez

A ReFlex Fitness termékcsaládot kifejezetten a kompromisszumot nem ismerő bajnokok kedvéért fejlesztettünk ki!

Győződj meg a kiváló minőségről és eddz biztonságosan termékeinkkel otthonodban!