Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Orvosi szakvélemény: ReFlex álláskönnyítő gumiszőnyeg

2018. 02. 20. 0:00

A ReFlex álláskönnyítő gumiszőnyeg Magyarország talán legnagyobb munkaegészségügyi szaktekintélye, Dr. Bíró Barnabás által került bevizsgálásra és értékelésre a közelmúltban, amit ezúton szeretnénk közzétenni.

Az értékelés előtt röviden az értékelést végző személyről és cégcsoportjáról:

A Doktor24 cégcsoport részeként a Medicina B.M. Kft. nemcsak a mindennapi gyógyító tevékenységben, hanem az egészségügyi oktatásban és továbbképzésben, tudományos tevékenységben is vezető szerepet tölt be.

A Medicina B.M. Kft. céljai megvalósítása érdekében évek óta rendszeresen részt vesz a Magyar Üzemegészségügyi Tudományos Társaság (MÜTT) Konferenciáin, ahol számos alkalommal sikeres előadásokat tartott. A 2011-es Budapesti Országos Foglalkozás-egészségügyi Konferencián a Medicinát a MÜTT örökös elnök professzora a szakma iskolateremtő cége megtisztelő titulussal illette.

2006-tól szakmai elismerésünk révén a Milánói Konferencián a Medicina Kft. felvételt nyert a Nemzetközi Foglalkozás-egészségügyi Társaságba (International Commission on Occupational Health, ICOH), melynek során a cég ügyvezető igazgatóját, Dr. Ruzsás Évát felkérték a Nemzeti Titkárság (National Secretary President, NSP) vezetésére, melyet két trimeszteren keresztül töltött be.
A 2012-as világkonferencián a cégcsoport komáromi ügyvezető igazgatóját, Dr. Bíró Barnabás jelölték erre a megtisztelő feladatra, a 2015-ös szöuli világkonferencián pedig újabb trimesterre nevezték ki.

A ReFlex álláskönnyítő gumiszőnyeg értékelése pedig az alábbiakban olvasható:

dr.Bíró Barnabás: A Nádland kft által gyártott az állásjavító gumilap vizsgálata munkaegészségügyi szempontokfigyelembe vételével

A munkahelyi expozíciók legnagyobb szeletét az ergonómiai kóroki tényezők által okozott hatások, megbetegedések jelentik a munka világában. A több mint 30 éves foglalkozás- egészségügyi gyakorlatomban megtapasztalhattam, hogy a hosszantartó állással, kényszertartással járó munkakörökben, nem optimális munkakörnyezetben a munkavállalókat ért ergonómiai igénybevétel következtében sokkal hamarabb jelentkezik a kifáradás, mozgásszervi panaszok és a munkaképesség csökkenése.

A Nádland Kft. által gyártott állásjavító gumilapok maximálisan eleget tesznek azon követelményeknek, amelyek a munkavállalók egészségkárosodását mind rövid mind hosszú távon csökkentik és megelőzik, ezzel megakadályozva a boka, térd, a csípő és a gerinc kifáradását valamint megbetegedéseit. Ennek következtében csökken a keresőképtelenség miatt kiesett munkanapok száma. A munkavégzés közben a munkavállalót ért megterhelés csökken így később jelentkeznek a kifáradás okozta tévesztés, valamint a testi fájdalom tünetei.

Az elvégzett minősítő vizsgálatok igazolják, hogy a gumilapok a 22/2005. (VI. 24.) EüM rendeletben meghatározott határértékeket messze felülmúlva teljesítik. A Nádland Kft. által gyártott állásjavító gumilapok mindennapos használata következtében csökken a munkavállalókat ért ergonómiai megterhelés, amely egyrészt biztosítja a munkavállalói jó közérzetet, más részről a munkáltató felé támasztott biztonságos és egészséget nem veszélyeztető munkavégzés követelményeit. A Nádland Kft. állásjavító gumilapjainak munkaegészségügyi szempontból való vizsgálataiban a Doktor24 csoport vett részt.

“A Doktor24 csoport mottója: Az egészség a siker záloga. A Doktor 24 cégcsoport tagjaként ezért komplex szolgáltatáscsomagokkal segítjük a hozzánk fordulókat. Legyen szó vállalati vagy magánügyfelekről, a legmagasabb szakmai igényeket kielégítő, professzionális szolgáltatással állunk a rendelkezésükre!”

Komárom 2017-09-08                          Tisztelettel. dr.Bíró Barnabás foglalkozás-egészségügyi szakorvos, mentor

A ReFlex álláskönnyítő gumiszőnyeg részletes leírását és tulajdonságait elolvashatja az alábbi termékoldalon:

ReFlex álláskönnyítő és rezgéscsillapító gumiszőnyeg


Közzétette By

Gumitégla.hu