Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Gumilap EquiFlex istállópadló - 4x100x100 cm fekete st0

14 700 Ft
(14 700 Ft /db)

Szállítási díj: 2 750 Ft -tól
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap
Súly: 29.2 kg

Autóval is használható Csúszásmentes Nagy igénybevételnek kitett helyekre Nehéz súlyok tompítására

db

A 4 cm vastag EquiFlex istállópadló használatát boxokban, jártatógépekben, fedeztető helyiségekben, közlekedő folyosókon, orvosi helyiségekben javasoljuk, beton alépítmény esetén.

Teljes leírás

Termék leírás


A 4 cm vastag EquiFlex istállópadló használatát boxokban, jártatógépekben, fedeztető helyiségekben, közlekedő folyosókon, orvosi helyiségekben javasoljuk, beton alépítmény esetén.

A 4 cm vastag EquiFlex istállópadló stopli nélküli, teljesen tömör változata. Az EquiFlex istállópadló nem vulkanizált technológiával, hanem speciális eljárással, gumiőrleményből készül, így az EquiFlex burkolatok komfortja, terhelhetősége és kopásállósága kiváló. Az általuk biztosított extra szigetelőréteg jelentősége különösen hosszú, fagyos téli éjszakákon is kiemelkedő.

Az EquiFlex istállóburkolat által nyújtott rugalmas réteg különösen jótékony hatással van idősebb, vagy hosszabb sérülésből felépülő lovak számára, mivel csökken a patákra nehezedő nyomás és feszültség. Betegség, sérülés esetén a rugalmas lapon a lovak kevésbé érzik a fájdalmat, emiatt egyenletesen terhelik a sérült részeket is így hamarabb felépülnek. A magasabb komfortérzet mellett csökken a megbetegedések és az ízületi bántalmak kockázata.

--

A legjobb eredmény érdekében a gumilapokat vízszintes beton felületre kell ragasztani gumilap ragasztóval, és gumilap szegéllyel, fa vagy beton kerettel kell szegélyezni. Részletekért olvassa el a telepítési és karbantartási útmutatót.

A termékre 3 év garanciát vállalunk. A részletes garanciális feltételekhez olvassa el jótállási feltételeinket.

A "Gumilap EquiFlex istállópadló - 4x100x100 cm fekete st0" termékünk Magyarországon készül, a Nádland Kft. gumilapgyártó üzemében.

Mielőtt újrahasznosított gumilap vásárlása mellett döntene, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a termékek jellemző tulajdonságairól.

 

Jellemzők

Vastagság 4 cm
Szin fekete
Méret 100 x 100 cm
Rögzítés módja Ragasztás
Felhasználási terület állattartás
Komplett raklap mennyisége 30 db
Kiszerelési egység db