Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Gumilap fitness terembe

Beltéri fitness gumilap otthonra

Ma már otthonra sem luxus a egy kisebb fitness terem kialakítása: egy vendégszobát, garázst, tároló helyiséget, padlásteret vagy akár a nappalid egyik sarkát is pillanatok alatt edzőteremmé változtathatod megfelelő burkolat és a kívánt mozgásformához szükséges gépek beszerzésével.

Egy jól kiválasztott gumiburkolatnak többféle szerepe is lesz a saját kisebb vagy nagyobb fitness birodalmadban:

  • Egyrészt megvédi az alatta levő hideg, vagy meleg burkolatot a súlyok, gépek, illetve intenzív mozgás által okozott sérülésektől
  • Másrészt rugalmas és csúszásmentes felületet biztosít a biztonságos sportoláshoz és kényelmes lesz még a fekve, vagy ülve végzett gyakorlatok esetén is. Porózus szerkezete lévén hőszigetelő hatással is rendelkezik, ami egy hidegebb helyiségben, vagy garázsban szintén nem hátrány.
  • Harmadrészt a családtagjaiddal és szomszédaiddal való kapcsolatra is jótékony hatással lesz, hiszen a gumilap rugalmassága révén jelentős zaj és rezgéscsillapító hatással is rendelkezik, így megfelelően kiválasztott burkolat esetén nem fog az egész ház zengeni, amikor éppen edzel.


Miért válaszd a ReFlex Fitness termékcsaládot?

  • Felülete rugalmas, csúszásmentes a biztonságos mozgásért
  • Megvédi az alatta levő burkolatot
  • Rezgés és zajcsillapító hatás (minél vastagabb, annál jobb)
  • Könnyen méretre vágható, ezért nem szükségesek külön záró, indító és sarokelemek
  • Könnyen tisztítható: elsősorban a porszívót ajánljuk, de nem szöszölő moppal fel is mosható, sőt tapasztalatok szerint az ipari (önjáró) takarítógépet is bírja

Beltéri fitness gumipadló edzőterembe

Edzőtermekben csúszásmentes és rugalmas felülete miatt közkedveltek a ReFlex Fitness gumilapok és gumilemezek. Ha éppen fitness termet tervezel kialakítani, vagy felújításban vagy, akkor fontos a tervezett mozgásformának megfelelő korszerű padlóburkolattal kezdeni, ami hosszú távon az edzőterem alapját fogja képezni.

Az aerobik különböző fajtáihoz és saját testsúlyos edzésekhez a vékonyabb gumilemezeket, a puzzle gumilapokat, vagy a 2cm vastag ReFlex Grand lapokat ajánljuk. Ha emeleten van a terem, vagy rossz a hangszigetelés, akkor ilyen edzésekhez is választhatod a vastagabb, 3 és 4 cm vastag ReFlex Fitness gumilapokat, mert ezeknek a legjobb a rezgés és zajcsillapító képességük. A 3 és 4 cm vastag ReFlex Fitness lapokat egyébként nagyobb súlyokkal végzett edzésekhez ajánljuk. A hagyományos, néhány mm vastag gumilemezekkel és szőnyegekkel ellentétben ezek gumilapok jóval vastagabbak, az alsó felületükön pedig egy vékony (5, illetve 10 mm vastag) stoplis réteg található, ezért a nehéz súlyok földet érését is hatékonyan, szinte zajmentesen tompítják.

Reflex fitnesz gumilapok