Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Gumilap Reflex 3x40x40 cm 18 mm műfű felső réteggel

2 390 Ft
(2 390 Ft /db)

Szállítási díj: 1 990 Ft -tól
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap
Súly: 4 kg

Csúszásmentes

db
Teljes leírás

Termék leírás


A ReFlex 3x40x40 cm-es műfüves gumilap különlegessége, hogy ellentétben a piacon kapható hasonló termékekkel, nem csupán egy vékony zöld színű „szőnyeget” kapott felső rétegként, hanem egy 18 mm szálhosszúságú pázsit műfüvet, amit az élethűbb megjelenés érdekében 4 különböző színű szálból szőttek.

Használható kertben kerti játékok alatt, medence alatt, sármentes, rugalmas burkolatként, de egy teraszburkolat is villámgyorsan elkészíthető belőle, akár betonra, murvára, vagy meglevő régi kerámia burkolatra is könnyen lehet telepíteni.

A Reflex 3x40x40 cm-es műfű felső réteggel ellátott gumilapra a többi ReFlex gumilaphoz hasonlóan 3 év garanciát biztosítunk.

--

A legjobb eredmény érdekében a gumilapokat vízszintes beton felületre kell ragasztani gumilap ragasztóval, és gumilap szegéllyel, fa vagy beton kerettel kell szegélyezni. Részletekért olvassa el a telepítési és karbantartási útmutatót.

A termékre 3 év garanciát vállalunk. A részletes garanciális feltételekhez olvassa el jótállási feltételeinket.

A "Gumilap Reflex 3x40x40 cm 18 mm műfű felső réteggel" termékünk Magyarországon készül, a Nádland Kft. gumilapgyártó üzemében.

Mielőtt újrahasznosított gumilap vásárlása mellett döntene, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a termékek jellemző tulajdonságairól.

 

Jellemzők

Súly (kg) 4
Rendelhető Igen
Vastagság 3 cm
Méret 40 x 40 cm
Esési magasság 0,70 cm
Felhasználási terület fitness, játszótér, kert, medence köré, terasz
Kiszerelési egység db

Hasonló termékek