Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Gumilap medencéhez

A kertekről beszélve nem feledkezhetünk meg a medencék körüli vagy medencék alatti burkolatokról, ahol a rugalmas felület mellett a csúszásmentesítés különösen fontos tényező.

A felfújható/gumimedence szó hallatán - szinte - mindenkinek a nyár, az otthoni, vagy a strandon, hotelben eltöltött kellemes szabadidő és pancsolás jut az eszébe.

De gondoltál már arra is, mit teszel majd a medence alá, hogy az ne tegye tönkre a füvet? Vagy éppen a talaj, amin a medence lesz, ne tegye tönkre a medencét és még csúszásmentes, biztonságos is legyen?

Csúszásmentes és tartós megoldás

Sokan bele sem gondolnak, hogy a vizes papucs mellet a vizes fű és beton, vagy más járófelület is csúszóssá válhat, de az is kihívást jelenthet, hogy a gyerekeknek szánt felfújható - ahogy az ideiglenesen, csak a szezonra felállított nagyobb méretű kültéri medence (is) - tönkreteszi a füvet, amire elhelyezik és ősszel lehet gondolkozni, a következő szezonig mégis mivel lehetne eltakarni a keletkezett csúnya foltot!

Esztétika és funkció

A ReFlex gumilap puha felületén mezítláb is kellemes érzés lesz végig sétálni. Porózus, vízelvezető felületének és rugalmas anyagának köszönhetően a medence alatt és mellet is kitűnően használható, mert nem csúszik, mint a vizes fű, beton, vagy a hagyományos burkolatok.

A csúszásmentesség mellett nem elhanyagolható szempont, hogy sokkal jobban fog kinézni a kertedben, mint a ritkuló, sarasodó fű. A szezon végeztével, vagy a medence átmeneti eltávolításával bármely más játékeszközt, pl. pingpongasztalt, trambulint is rátehetsz a gumilapokra.

A ReFlex gumilapok természetesen nem csak gyermekeknek szánt felfújható, de épített, illetve szabadon álló kerti medencék körül is esztétikus, praktikus, biztonságos megoldást kínálnak.

A ReFlex gumilapokat beton vagy murva alapra ajánljuk lerakni. Utóbbi esetben a lapokat egymáshoz is ragaszthatod gumilap ragasztóval a nagyobb stabilitás érdekében. Legjobb, ha a felületnek keretet, vagy szegélyt is készítesz (pl. beton szegély, impregnált fenyő, gumilap szegély, stb.), hogy ezzel megóvd a széleit a letöredezéstől.

Új medencék köré, vagy régi, betonszegéllyel ellátott medencék felújítására kiváló megoldást jelentenek a ReFlex gumilapok, vagy a helyszínen öntött gumiburkolat.

Miért jó gumitéglát használni medence köré?

  • Csúszásmentes
  • Elvezeti a vizet, ezért gyorsan szárad
  • Higiénikus: könnyen tisztítható, ezért nem telepszenek meg a gombák, baktériumok
  • Nem szálkásodik
  • Puha, kellemes érzés a lábadnak
  • Tartós, kevés karbantartást igényel

Reflex gumilapok medence köré