Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Gumi járólap ReFlex - 2x40x40 cm fekete

1 250 Ft
(1 250 Ft /db)

Szállítási díj: 2 990 Ft -tól
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap
Súly: 2.8 kg

db

A 40×40 cm-es ReFlex gumilap tömör (stopli nélküli) kialakításának köszönhetően nem csak játszóterekre, hanem nagyobb igénybevételű járdákra, teraszokra, edzőtermekbe vagy akár kocsibeállókra is ideális választás.

Teljes leírás

Termék leírás


A 40×40 cm-es ReFlex gumilap tömör (stopli nélküli) kialakításának köszönhetően nem csak játszóterekre, hanem nagyobb igénybevételű járdákra, teraszokra, edzőtermekbe vagy akár kocsibeállókra is ideális választás.

Méretéből adódóan szállítása egyszerű, hiszen hagyományos EUR raklapokon szállítható.

A ReFlex gumilap granulátumos szerkezetének felülete vízáteresztő, az esővíz hatékony elvezetését az alján kialakított vízelvezető csatornák biztosítják.

A ReFlex gumilap újrahasznosított gumiabroncsból készül, így költséghatékony, és egyszerre környezetbarát megoldást jelent sportpályák és játszóterek kialakításánál.

A ReFlex gumilap főbb felhasználási területei: játszóterek, sportpályák, edzőtermek, teraszok, járdák, kocsibeállók csúszásmentes, rugalmas burkolataként

A ReFlex gumi járólap egy tökéletes megoldás azoknak, akik prémium minőségű és tartós járófelületre vágynak.

A ReFlex gumilap ideális választás otthoni vagy kereskedelmi környezetben egyaránt, és kiválóan alkalmas bel- és kültéri használatra.

Ezt a gumilapot a tartósság és a kényelem jellemzi. Kiváló minőségű újrahasznosított gumianyagból készült, amely ellenáll az időjárási viszontagságoknak, az UV-sugárzásnak, a nedvességnek és a kopásnak. Ez a tulajdonság teszi alkalmassá a járólapot kültéri területekre is, például teraszokra, udvarokra, medencék köré vagy járdákra. A Reflex gumi járólap speciális textúrája csúszásmentes felületet biztosít, amely biztonságot és stabilitást nyújt az embereknek járás közben. Ez különösen fontos olyan helyeken, ahol a nedvesség vagy más folyadékok lehetnek jelen, például teraszokon, erkélyeken vagy akár üzletekben és üzemekben.

A gumi járólap könnyen telepíthető és rögzíthető. A moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy egyszerűen illeszthető legyen egymáshoz, így könnyedén lefedhetők különböző méretű és formájú területek. A járólapokat könnyedén lehet vágni, így méretre szabhatók az adott helynek megfelelően. Felülete kiválóan és könnyen tisztítható és kopásálló.

 

Jellemzők

Rendelhető Igen
Vastagság 2 cm
Szin fekete
Méret 40 x 40 cm
Rögzítés módja Ragasztás
Felhasználási terület járda, medence köré
Komplett raklap mennyisége 330 db
Kiszerelési egység db

Hasonló termékek