Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Gumilap szegély ReFlex - 4 cm vastag 100x25 cm, vörös

3 200 Ft
(3 200 Ft /db)

Szállítási díj: 1 600 Ft -tól
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap
Súly: 8.3 kg

db

Rugalmas gumilap szegély gumiburkolatú játszóterek, sportpályák szegélyezésére. Játszóterek és sportályák esetén fontos, hogy ne csak a burkolat, hanem a szegély is biztonságos legyen. 

Teljes leírás

Termék leírás


Rugalmas gumilap szegély gumiburkolatú játszóterek, sportpályák szegélyezésére. Játszóterek és sportályák esetén fontos, hogy ne csak a burkolat, hanem a szegély is biztonságos legyen. A ReFlex gumilap szegély telepítése a hagyományos beton járdaszegélyekhez hasonlóan bebetonozással történik. Rugalmassága révén íves felületek kialakításához is alkalmas.

--

A legjobb eredmény érdekében a gumilapokat vízszintes beton felületre kell ragasztani gumilap ragasztóval, és gumilap szegéllyel, fa vagy beton kerettel kell szegélyezni. Részletekért olvassa el a telepítési és karbantartási útmutatót.

A termékre 3 év garanciát vállalunk. A részletes garanciális feltételekhez olvassa el jótállási feltételeinket.

A "Gumilap szegély ReFlex - 4 cm vastag 100x25 cm, vörös" termékünk Magyarországon készül, a Nádland Kft. gumilapgyártó üzemében.

Mielőtt újrahasznosított gumilap vásárlása mellett döntene, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a termékek jellemző tulajdonságairól.

 

Jellemzők

Vastagság 4 cm
Szin vörös
Rögzítés módja Betonozás
Felhasználási terület járda, játszótér, kocsi beálló
Komplett raklap mennyisége 140 db
Kiszerelési egység db

Hasonló termékek