Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Álláskönnyítő ipari gumilapok

A ReFlex rugalmas gumiburkolatokat sok cég használja a kereskedelem és az ipar számos területén. A futószalagok mellett, vagy egyéb statikus helyen végzett munka egy 8 vagy 12 órás műszakban nagyon megterheli a munkavállalók gerincét és ízületeit. Ez a terhelés fáradsághoz, és ebből adódóan a teljesítmény csökkenéséhez és a hibalehetőségek növekedéséhez vezethet. A ReFlex rugalmas és csúszásmentes gumiburkolatai biztonságos, könnyen tisztítható felületet biztosítanak, ami rugalmassága révén csökkenti a gerincre és az ízületekre jutó terhelést, ami a munkatársak jobb közérzetéhez és produktivitásuk növekedéséhez vezet.

Átjárhatóság

A ReFlex gumiburkolat akkor is használható, ha nincs leburkolva vele a teljes padló, hanem csak a munkaállomások területe, vagy egy futószalag melletti padlószakasz. Amennyiben kézikocsik, vagy targoncák közlekedése szükséges az adott területen, megfelelő rámpaelemekkel biztosítható a biztonságos fel és lehajtás a gumival burkolt területekre.

A ReFlex gumiburkolatok összevetése a klasszikus rácsos ipari padlókkal:

Rácsos padló ReFlex állásjavító burkolat
Kemény, rideg Szilárd, rugalmas
Rácsos szerkezete miatt nyomja a lábat A sima, puha felület kényelmes a lábnak
Nem csökkenti a gerincre és az ízületekre jutó terhelést Rugalmassága révén csökkenti a gerincre és az ízületekre jutó terhelést
Mérsékelten hőszigetelő Jó hőszigetelő
Takarítása csak felemelve lehetséges Könnyű takarítani

Nem található termék a megadott feltételekkel.