Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

ReFlex fitness gumilemez, 1 x 5 m tekercs, fekete 6 mm

39 990 Ft
/tekercs
(39 990 Ft /tekercs)

Szállítási díj: 4 600 Ft -tól
Szállítási idő: 2 - 4 munkanap
Súly: 30 kg

Csúszásmentes Nagy igénybevételnek kitett helyekre Nehéz súlyok tompítására Zajcsillapító

tekercs
A tökéletes padlóburkolat edzések helyszíneire.
Teljes leírás

Leírás


Eljött az edzés ideje?

Olyan padlóburkolatot keresel, amivel nagy felületet gyorsan le lehet burkolni? De olyan legyen, ami kíméli az ízületeidet mert rugalmas, biztonságos, csúszásmentes gumifelülettel rendelkezik és megfelelően csillapítja az ugrások, de akár a leeső súlyok zaját és rezgését is?

Ezek mellett olyasvalamit szeretnél, ami tartós, ellenáll a nagy súlyoknak is, és hosszú távon tudod használni?

Akkor ideje kipróbálnod a ReFlex Fitness termékcsaládot, amit kifejezetten a hozzád hasonló, kompromisszumot nem ismerő bajnokok kedvéért fejlesztettünk ki.

A ReFlex Fitness használható aerobik és crossfit termekben, súlyemelő és konditermekben egyaránt, és mindenhol, ahol a fenti tulajdonságokra szükség van.

A ReFlex Fitness gumilemezek 4,6,8 és 10 mm vastagságban elérhetőek így az igénybevétel intenzitásának függvényében választhatsz vékonyabb, vagy vastagabb burkolatot. A 4 és 6 mm-es gumilemezeket kisebb súlyokhoz és könnyedebb, főleg statikus mozgásformákhoz ajánljuk, míg a 8 és 10 mm gumilemezek már nagyobb igénybevétel esetén is megfelelőek és a zajokat, illetve rezgéseket is jobban csillapítják.

Kedvező árának köszönhetően nem csak a profik számára elérhető, hanem egyre többen választják otthoni edzőterem kialakításához is.

A ReFlex Fitness Fitness gumilemez újrahasznosított gumiabroncsok felhasználásával készül, így vásárlásával hozzájárulsz a környezeted védelméhez is.

A ReFlex Fitness gumilapok REACH megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja, hogy használat során nem oldódnak ki belőle egészségre káros anyagok.

Garancia: 3 év

A ReFlex Fitness házhoz szállítással is rendelhető, így még a szállítással sem kell bajlódnod. Rendeld meg ma, és pár napon belül már az új, professzionális ReFlex Fitness burkolaton folytathatod az edzéseidet!

--

A legjobb eredmény érdekében a gumilapokat vízszintes beton felületre kell ragasztani gumilap ragasztóval, és gumilap szegéllyel, fa vagy beton kerettel kell szegélyezni. Részletekért olvassa el a telepítési és karbantartási útmutatót.

A termékre 3 év garanciát vállalunk. A részletes garanciális feltételekhez olvassa el jótállási feltételeinket.

Mielőtt újrahasznosított gumilap vásárlása mellett döntene, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a termékek jellemző tulajdonságairól.

 

Jellemzők

Rendelhető Igen
Vastagság 6 mm
Szin fekete
Méret 100 x 500 cm
Felhasználási terület fitness
Kiszerelési egység tekercs