Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

ReFlex gumilap fitness puzzle fekete/mix 1,0x50x50 cm

1 590 Ft
(1 590 Ft /db)

Szállítási díj: 1 900 Ft -tól
Szállítási idő: 5 - 6 hét
Súly: 2.6 kg

Rendelhető

A termék jelenleg nincs a raktárunkban. A megrendelést követően fogjuk beszerezni. Kérjük, mindenképp vegye figyelmbe a terméknél feltüntetett szállítási időt.

Csúszásmentes Nehéz súlyok tompítására Zajcsillapító

db

Kompromisszumot nem ismerő bajnokoknak

Teljes leírás

Leírás


Eljött az edzés ideje?

Kellene egy olyan padlóburkolat, ami kíméli az ízületeidet mert rugalmas, biztonságos, csúszásmentes gumifelülettel rendelkezik és megfelelően csillapítja az ugrások, de akár a leeső súlyok zaját és rezgését is? Mindemellett olyasvalamit szeretnél, ami tartós, ellenáll a nagy súlyoknak is, és hosszú távon tudod használni?

Akkor ideje kipróbálnod a ReFlex Fitness termékcsaládot, amit kifejezetten a hozzád hasonló, kompromisszumot nem ismerő bajnokok kedvéért fejlesztettünk ki.

A ReFlex Fitness használható aerobik és crossfit termekben, súlyemelő és konditermekben egyaránt, és mindenhol, ahol a fenti tulajdonságokra szükség van.

A 1,0x50x50 cm-es ReFlex Fitness puzzle gumilap fő előnye az összekapcsolható puzzle kialakítás. A puzzle elemek tökéletesen hézagmentesen kapcsolódnak egymáshoz, így lerakva egy egységes, összetartó felületet képeznek.

Főleg kisebb súlyokkal való edzéshez statikus és dinamikus mozgásformákhoz is ajánljuk ezt a kiváló minőségű puzzle fitness burkolatot.

Kedvező árának köszönhetően nem csak a profik számára elérhető, hanem egyre többen választják otthoni edzőterem kialakításához is.

A ReFlex Fitness Fitness puzzle gumilap újrahasznosított gumiabroncsok felhasználásával készül, így vásárlásával hozzájárulsz a környezeted védelméhez is.

A ReFlex Fitness gumilapok REACH megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami garantálja, hogy használat során nem oldódnak ki belőle egészségre káros anyagok.

Garancia: 3 év

A ReFlex Fitness házhoz szállítással is rendelhető, így még a szállítással sem kell bajlódnod. Rendeld meg ma, és pár napon belül már az új, professzionális ReFlex Fitness burkolaton folytathatod az edzéseidet!

A termék várható beérkezési ideje: 2020 január vége

Jellemzők

Vastagság 10 mm
Szin fekete/mix
Méret 50 x 50 cm
Felhasználási terület fitness
Kiszerelési egység db

Hasonló termékek