A gumitegla.hu webáruház üzemeltetője, a ReFlex, EquiFlex és AgroFlex márkájú gumiburkolatok gyártója a Nádland Kft. Gumilapgyártó üzletágunkat Magyarország egyik legnagyobb játszótéri alkatrész forgalmazójaként 2009-ben indítottuk el.

Küldetésünknek tekintjük a biztonságos és tartós gumilapok előállítását. Meggyőződésünk, hogy jó minőségű termékek nem csak nyugati országokban készülhetnek, ezért munkánkkal szeretnénk hozzájárulni a Magyarországon készült termékek megítélésének erősítéséhez világszerte.

Ügyfeleink a termékek minősége mellett megbízható garanciális feltételeink és ügyfélközpontú hozzáállásunk miatt kedvelnek minket belföldön és külföldön egyaránt.

Az elmúlt években az általunk gyártott gumilapok a hazai piacon kívül olyan országokban is bizonyítottak, mint Ausztria, Horvátország, Görögország, Oroszoroszág, Szlovákia, Románia, Lengyelország, Franciaország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Olaszország. Termékeink forgalmazói között szerepelnek nagy nemzetközi áruházláncok is (Tesco, Auchan, Leroy-Merlin, Gifi distribution), ahol elsősorban otthoni felhasználásra készült gumilapokat lehet kapni, ugyanakkor számos játszótéren, játszóházban, lovardában, gyártó üzemben, sportpályán és magánházak kertjeiben élvezik a felhasználók a ReFlex termékcsalád előnyeit.

Társadalmi felelősségvállalás:

A minőségi és gazdasági szempontok mellett központi szerepet tölt be nálunk a társadalmi felelősségvállalás. Gyártó üzemünket Bátonyterenyén hoztunk létre, ami a ’90-es évek ipari átalakulása által egyik legjobban sújtott nógrádi régióban található. Folyamatosan növekvő üzemünk egyre több családnak biztosít tisztességes megélhetési forrást.

A mai iparosodott társadalomban a környezetterhelés csökkentése átháríthatatlan kötelessége a világ minden táján a felelősségteljesen gondolkodó vállalatoknak. Környezetünk terhelését a begyűjtött gumihulladék újrahasznosításával csökkentjük.

A gumitegla.hu oldalon található termékek zöme elhasznált gumiabroncsból készül, melyet granulátum szemcsékre darálnak, majd speciális eljárással kiválasztják belőle az egyéb hulladék anyagokat. Így válik egy nagy mennyiségben keletkező veszélyes hulladék egy sokoldalúan hasznosítható alapanyaggá.

Emellett a ReFlex gumiburkolatok gyártásához felhasznált elektromos áram mintegy 50%-a megújuló energiaforrásból származik.

Szolgáltatásaink

  • Szaktanácsadás
  • Tervezés
  • Egyedi termékek gyártása
  • Házhozszállítás országosan és külföldre is
  • Telepítés alépítmény készítésével vagy anélkül
  • Régi pályák felújítása, karbantartása

A tervezés, gyártás és a telepítés mind a tevékenységünk részét képezi, ezért is tudunk felelősséget vállalni minden általunk készített gumilapra. Termékeinket a tapasztalatok és az új ötletek alapján folyamatosan fejlesztjük, így a ReFlex gumilapok egyben úttörő szerepet is betöltenek a gumiburkolatok piacán.

Legyen Ön is ügyfelünk!

Kőszegi Csaba
Üzemvezető
ReFlex gumilapgyártó üzem, Bátonyterenye