Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Ahonnan minden gumitégla indul: Reflex gumilapgyár

Nem tudom hogy vagy vele, de engem mindig érdekel a weboldalak „rólunk” menüpontja. Legtöbbször azonban csalódnom kell, mikor rákattintok, mert általában nem sok minden derül ki belőle. A mienk így hangzik:

Nádland Kft. (ennek a weboldalnak az üzemeltetője), 2001-ben jött létre egy vállalkozókedvű házaspár ötletéből, és igen, valóban nádat árultak (azért lett Nádland a neve). A termékkör persze bővült, a gumilapok már viszonylag korán bekerültek a kínálatba. Több helyről is vásároltuk őket – voltak köztük jobbak és rosszabbak, így végül 2009-ben úgy döntöttünk, hogy saját gyártásba kezdtünk ReFlex gumilap márkanéven, hogy ezáltal tudjuk kontrollálni a minőséget és az árszintet.

Így jött létre a Nádland gumilap gyártó üzletága. 9 év alatt kinőttük a régi bátonyterenyei bérelt üzemet, így 2018-ban egy zöldmezős beruházás révén a ReFlex gumilap gyár Vizslás-Újlakra költözött a Mátra és a Cserhát között húzódó festői völgybe. Mára már mintegy 20 országba exportáljuk játszótéri, fitness, állásjavító és állattartási burkolatainkat kis helyi kivitelezőktől kezdve egészen nagy multinacionális cégekig sokféle helyre és célra – ezzel is igyekszünk hozzájárulni a magyar nemzetgazdaság erősítéséhez. Hiszen szívünk csücske mindig is Magyarország és a magyar emberek, így mindig is kiemelt célunk volt, hogy a hazai piacon a termékeinkkel kedvező áron, nemzetközi szintű minőséggel és rövid határidővel tudjuk egy kicsit jobbá tenni a vásárlóink életét. Ezt a célt szolgálja gumitegla.hu webáruház létrehozása is, amit most éppen böngészel.

Szóval örülünk, hogy itt vagy, és bízom benne, hogy megtalálod nálunk, amit kerestél. Ha elakadnál valahol, vagy kérdésed van, akkor ajánlom figyelmedbe a GYIK (gyakran ismételt kérdések) menüpontot, ahol a legtöbb kérdésre választ találsz, de ha mégsem, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz telefonon vagy emailben.

 

 

Kovács István

Kereskedelmi igazgató

Nádland Kft. gumilap gyár