Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Sportpálya burkolat

Futópályák, futókörök

A futótársadalomban régóta felmerült igény, hogy olyan pályákon szeretnének futni, amely minden időjárási körülmények között használható. Ez egészen a közelmúltig csak a pályaversenyzők kiváltsága volt, azonban az elmúlt években egyre több helyen jelentek meg hazánkban is különböző városi parkokban a gumiborítású futókörök az amatőr futók nagy örömére. A ReFlex helyszínen öntött technológiájával az ilyen futópályák kiváló minőségben megvalósíthatóak.

Futópályák, futókörök készítéséhez a helyszínen öntött gumiburkolatot ajánljuk.

Futópálya gumiburkolat

 

Kosárlabda és streetball

Parkokban, iskolákban, de akár magánházak udvarán is egyre többen alakítanak ki kisebb-nagyobb méretű kosárlabda, vagy streetball pályákat. A helyszínen öntött gumiburkolattal ellátott pályák előnye a beton, vagy aszfalt borításhoz képest, hogy rugalmas szerkezetüknek köszönhetően kímélik az ízületeket, valamint csökkentik a cipők és labdák kopását is. A gumiborítású pályák télen-nyáron egyaránt rugalmasak, és akár csapadékos időben is használhatók.

Kosárlabdapálya készítéséhez a helyszínen öntött gumiburkolatot ajánljuk.

Kosárpálya gumiburkolat

 

Kispályás foci, multifunkciós sportpályák

Sok esetben nincs arra lehetőség például egy iskolaudvarban, hogy minden sportágnak külön-külön pályát alakítsanak ki, ekkor tesznek kiváló szolgálatot a multifunkciós sportpályák. Az öntött gumiburkolattal borított pályák alkalmasak olyan közkedvelt sportok, mint a kispályás foci, kézilabda, kosárlabda, tenisz, röplabda és más hasonló sportok űzésére. Ezek a pályák minden sportág esetén egyaránt kímélik a játékosok ízületeit, csökkentik horzsolások valószínűségét, valamint a cipők és labdák kopását.

Multifunkciós sportpálya készítéséhez a helyszínen öntött gumiburkolatot ajánljuk.

Kosárpálya gumiburkolat

 

Gumiburkolat műjégpályákhoz

Műjégpályák, korcsolyapályák körüli területeken fontos olyan burkolatot kialakítani, ahol a korcsolyázók, jégkorongozók biztonságosan tudnak közlekedni korcsolyával a lábukon is. Ideiglenesen felállított jégpályák esetén emellett nagyon fontos szempont az eredeti burkolat megóvása is a korcsolyák élétől.

Erre a célra az általunk forgalmazott gumilemezeket javasoljuk. Kisebb igénybevétel esetén megfelelő lehet az általános használatú gumilemez, nagyobb forgalom esetén pedig az extra erős gumilemezt, a fitness gumilemezt, vagy pedig a fitness puzzle gumilapokat ajánljuk.

Sportpálya gumilapok