Futópályák, futókörök

A futótársadalomban régóta felmerült igény, hogy olyan pályákon szeretnének futni, amely minden időjárási körülmények között használható. Ez egészen a közelmúltig csak a pályaversenyzők kiváltsága volt, azonban az elmúlt években egyre több helyen jelentek meg hazánkban is különböző városi parkokban a gumiborítású futókörök az amatőr futók nagy örömére. A ReFlex helyszínen öntött technológiájával az ilyen futópályák kiváló minőségben megvalósíthatóak.

Futópályák, futókörök készítéséhez, öntött gumiburkolatot ajánljuk.

Gumitégla sportpálya burkolat
Gumitégla sportpálya burkolat

Kosárlabda és streetball

Parkokban, iskolákban, de akár magánházak udvarán is szívesen alakítanak ki kisebb-nagyobb méretű kosárlabda, vagy streetball pályákat. A helyszínen öntött gumiburkolattal ellátott pályák előnye a beton, vagy aszfalt borításhoz képest, hogy rugalmas szerkezetüknek köszönhetően kímélik az ízületeket, valamint csökkentik a cipők és labdák kopását is. A gumiborítású pályák télen-nyáron egyaránt rugalmasak, és akár csapadékos időben is használhatók.

Kosárlabdapálya készítéséhez, öntött gumiburkolatot ajánljuk.

Kispályás foci, multifunkciós sportpályák

Sok esetben nincs arra lehetőség például egy iskolaudvarban, hogy minden sportágnak külön-külön pályát alakítsanak ki, ekkor tesznek kiváló szolgálatot a multifunkciós sportpályák. Az öntött gumiburkolattal borított pályák alkalmasak olyan közkedvelt sportok, mint a kispályás foci, kézilabda, kosárlabda, tenisz, röplabda és más hasonló sportok űzésére. Ezek a pályák minden sportág esetén egyaránt kímélik a játékosok ízületeit, csökkentik horzsolások valószínűségét, valamint a cipők és labdák kopását.

Sportpályák gumiburkolata gumilapozása

Edzőtermek, fitness termek

Edzőtermekben csúszásmentes és rugalmas felülete miatt közkedvelt a ReFlex gumilap. Mivel a hagyományos, néhány mm vastag gumilemezekkel és szőnyegekkel ellentétben a gumilapok jóval vastagabbak, ezért a nehéz súlyok földet érését is hatékonyan, szinte zajmentesen tompítják.

Gumilap fitnesztermekbe
Gumilap fitnesztermekbe
Gumilap fitnesztermekbe