Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Szigetelésvédelem

Járható lapostetők, pincék, mélygarázsok, aknák, tárolók, magas- és mélyépítési műtárgyak, továbbá hidak, parkolótetők, terasz- és zöldtetők építésekor a sérülékeny vízszigetelő réteg megóvására fontos megfelelő szigetelésvédelmi rendszerek használata. Ezekkel elkerülhetjük a szigetelés esetleges sérüléséből fakadó károkat, amiket a sérüléseken beszivárgó víz okozhat.

Általános használatra készült, és extra erős gumilemezeinket elsősorban olyan esetben ajánljuk, ahol a szigetelő réteg fölé még további rétegek kerülnek, például földréteg, térburkolat és hasonlók. Ezek tekercsekben kaphatók, a tekercsek egymás mellé lefektetve egybefüggő védelmi réteget alkotnak.

Ha a szigetelésvédelemmel együtt járófelületet is szeretnénk képezni, akkor a 2 cm, vagy 3 cm vastag ReFlex és ReFlex Grand gumilapok használata ajánlott. Ezekből a gumilapokból képezhető összefüggő burkolat, de egy sorban lerakva őket akár keskenyebb járdákat is képezhetünk. A ReFlex gumilapok előnye az is, hogy súlyuknál fogva rögzítés nélkül is telepíthetők, így később könnyen át lehet őket helyezni.

Miért előnyös a gumilemezek és gumilapok használata szigetelésvédelemre?

  • Gazdaságos: gyorsan és egyszerűen telepíthető, telepítés után azonnal járható, könnyen szállítható
  • Tartós: nagy teherbírású, rugalmas, ütésálló, nedvesség- és fagyálló, nem korhad
  • Környezetbarát: újrahasznosított gumiabroncsokból és műszaki gumitermékekből készül


Reflex gumilapok szigetelésvédelemhez