Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

Szolgáltatásaink

A tervezés, gyártás és a telepítés mind a tevékenységünk részét képezi, ezért is tudunk felelősséget vállalni minden általunk készített gumilapra. Termékeinket a tapasztalatok és az új ötletek alapján folyamatosan fejlesztjük, így a ReFlex gumilapok egyben úttörő szerepet is betöltenek a gumiburkolatok piacán.

Szaktanácsadás

Bizonytalan benne, hogy milyen megoldás lenne jó az Ön problémájára? Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik százezernél is több négyzetméter különböző gumiburkolat eladásának és telepítésének tapasztalatával a hátuk mögött megbízható tanácsot fognak tudni adni Önnek is.

Tervezés

Jó tervezéssel sokszor rengeteg költség és utólagos bosszúság takarítható meg. Kollégáink szívesen segítenek Önnek kiszámolni az adott terület burkolásához szükséges gumilapok, szegélyek, ragasztó, valamint szükség esetén egyéb segédanyagok mennyiségét, hogy lerakás közben egyetlen összetevő se fogyjon el vasárnap délután 3-kor, az utolsó 5 négyzetméternél.

Egyedi termékek gyártása

Noha a gumitegla.hu igyekszik a hazai piacon a lehető legszélesebb gumilap kínálatot felvonultatni, mégis előfordulhat, hogy Önnek épp valami másra lenne szüksége. Megfelelő minimális rendelési mennyiség esetén lehetőségeink szerint igyekszünk az egyedi igényeket is kielégíteni standard termékeink módosításával. Ha ilyen igénye van, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.

Házhozszállítás országosan és külföldre is

Bár a gumitégla szállítása nem egyszerű feladat, cégünk 6 különböző logisztikai partnerrel áll kapcsolatban, annak érdekében, hogy Önhöz a lehető legalacsonyabb költséggel juthassanak el termékeink. Az Ön által kiválasztott termékek belföldi házhoz szállítási díjait webáruházunk rendszere automatikusan számolja. Külföldi szállítási cím esetén ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Telepítés alépítmény készítésével vagy anélkül

Az általunk gyártott gumitéglák telepítése a telepítési útmutató betartásával és megfelelő szerszámokkal és némi szakértelemmel megoldható akár házilag is. Szükség esetén professzionális telepítő gárdával állunk rendelkezésére belföldi és külföldi munkákra egyaránt.

Régi pályák felújítása, karbantartása

Bizonyos határok között egy régi, elhasználódott aszfaltpálya jó alapja lehet egy modern, gumiburkolattal ellátott multifunkciós sportpályának. Kivitelező csapatunk számos régi sportpálya vagy játszótér felfrissítésében vett már részt.


Ügyfélszolgálatunkkal felveheti a kapcsolatot itt: