Kosár - üres

My Cart -

üres
My Cart: (0)
Kategóriák

EquiFlex istállópadlók

Ha szeretnél tisztább és egészségesebb életkörülményeket biztosítani lovaid számára kevesebb élőmunka ráfordítással, és szeretnéd almozási költségeidet csökkenteni, a magyar gyártású EquiFlex Istállóburkolat hatékony és gyorsan megtérülő befektetés lesz számodra!

Gumiburkolataink nem vulkanizált technológiával, hanem magas nyomáson és hőmérsékleten, gumiőrlemény és poliuretán felhasználásával készülnek, így az EquiFlex burkolatok komfortja, terhelhetősége és kopásállósága kiváló. Az általuk biztosított extra szigetelőréteg jelentősége különösen hosszú, fagyos téli éjszakákon kiemelkedő.

Az EquiFlex Istállóburkolat rugalmassága különösen jótékony hatással van idősebb, vagy hosszabb sérülésből felépülő lovak számára, mivel csökken a patákra nehezedő nyomás és feszültség. Betegség, sérülés esetén a rugalmas lapon a lovak kevésbé érzik a fájdalmat, emiatt egyenletesen terhelik a sérült részeket is, így hamarabb felépülnek. A magasabb komfortérzet mellett csökken a megbetegedések és az ízületi bántalmak kockázata.

A Gödöllői Agrártudományi Egyetem tangazdaságával együttműködésben fejlesztve

Equiflex istálló burkolatok (gumitégla előnyei Istállóburkolat)

1. Kíméli a ló tüdejét

A könnyebb tisztán tarthatóság miatt javul az istálló levegőjének minősége, ami kíméli a ló tüdejét.

2. Védi az ízületeket

A rugalmas felület kíméli az ízületeket így megelőzhetőek az ízületi bántalmak, a sérült lovak pedig hamarabb felépülnek rajta.

3. Csökkenő az alom

EquiFlex gumilapok használatával csökken a szükséges alom mennyisége, így a boxok könnyebben és gyorsabban takaríthatók.

4. Higiénikus

Az EquiFlex gumilap felülete elvezeti a folyadékokat, könnyen tisztán tartható, így csökkenthető a fertőzések veszélye.


5. Szigetel

Az EquiFlex gumilap vastagságnak és a szemcsék közötti apró légbuborékoknak köszönhetően nagyon jól szigetel, ami különösen télen védi a lovaidat a talaj felől jövő hidegtől.

6. Csúszásmentes

Az érdes gumifelület és a hatékony folyadékelvezetés miatt felülete biztonságos, csúszás mentes.

7. Véd a sérülésektől

A talajra és a falra szerelt Equiflex gumiburkolat megvédi a lovat az esetleges sérülésektől rúgás, hempergés, stb. esetén.

Felhasználási területek

  • Orvosi helyiségek
  • Közlekedő folyosók
  • Fedeztető helyiségek
  • Patamosók
  • Jártatógépek
  • Boxok oldalfala, padlóburkolata


EquiFlex gumilapok