Tökéletes burkolatot szeretnél? A ReFlex Floor gumilap garantált megoldást jelent számos területen otthonodban, hiszen tartós kialakításának köszönhetően kül-, és beltéren egyaránt használható.

Legfőbb előnye, hogy jó vízelvezető képességgel bír, így nedvesség és fagyálló, ennek köszönhetően pedig sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.

Ajánljuk kerti játszóterek, hinták vagy akár medencék alá és köré, hogy biztonságos körülmények között élvezze mindenki a kikapcsolódást. Tipegőként is üde színfoltja lehet a kertnek.

Emellett akár kisebb igénybevételű, otthoni edzőtermekbe is használható. A sima és rugalmas felületnek köszönhetően kíméli az ízületeket, csökkenti a ficamok és törések kockázatát.

Ha pedig a ház körüli zónákat szeretnéd biztonságossá tenni, mint például járda, lépcső, terasz vagy akár kocsibeálló, arra is kiváló megoldást nyújt a ReFlex Floor gumiburkolat. A kültéri környezetbe illő hatást a kevert színű granulátumod adják, harmonikus képet kölcsönözve a kültéri enteriőrben.

Igazi környezettudatos, felelősségteljes választás, hiszen gumilapjaink újrahasznosított gumiabroncsból készülnek. A gumiabroncs rendkívül ellenáll a durva fizikai behatásoknak, ezért ideális alapanyaga az újrahasznosított gumilapoknak.

Telepítése beton és aszfalt alapzat vagy zúzottkő ágyra javasolt.

A zúzottkő ágyra történő telepítés hasonló a térkövezéshez. Először a szegélyt kell kialakítani, amihez használható beton vagy gumiszegély. (Tekintsd meg gumiszegély kínálatunkat!) A szegély utáni következő lépés a talajtömörítés: zúzottkő majd egy réteg kiegyenlítő homok vagy finom zúzottkő réteg. Ezután már csak a gumilapok lehelyezése van hátra.

Betonfelületen még egyszerűbb a telepítés. A gumilapokat egyszerűen a szegélyek közé kell helyezni, melyet akár ragasztóval is lehet rögzíteni. (Ragasztóinkat itt tekintheted meg!) Kültéri telepítés esetén figyelni kell arra, hogy egyenletesen legyen elhelyezve a gumilap, valamint arra, hogy a víz a gumiburkolat felületén összegyűlő, illetve a betonra átszivárgó víz elfolyhasson.

A ReFlex Floor gumilap könnyen takarítható és 3 év garanciával értékesítjük.

2022. februárban keresd kedvezményesen webáruházunkban!